Weblog Cikgu Jumali

Khusus Untuk Pelajar yang Mengambil Mata Pelajaran Sejarah STPM (940)…

Selamat Datang


Web Blog ini adalah untuk pelajar Program Persedian Universiti (PPU) SMK Seri Tanjong, Melaka yang mengambil Kursus 940/1 ( Sejarah Tamadun Dunia & Islam ) mendapatkan nota-nota sejarah. Weblog ini juga untuk dikongsi bersama dengan pelajar Pra-U dari sekolah lain. Gunakannya untuk kejayaan dalam STPM, Insya-Allah

Guru Sejarah 940/1 STPM SMKST

Cikgu Jumali

Advertisements

Filed under: Mesti Baca

7 Responses

  1. adila says:

    asalamualaikum cikgu….
    wah….da ade weblog kat web sekolah….
    heheheeee…’ni yg bangga nie…
    knl tak kat sy nie…
    ape2 pun nk ucap thankz a lot sbb time sek dulu byk bantu sy dalam sejarah n pengajian am…
    sehingga dapat menjejakan kaki ke menara gading yg cikgu war2 kan begitu indah…
    hahaha…
    tapi cikgu mn indah sbb kene duduk dalam hutan kat utara nie….

  2. fastnote says:

    Apa khabar sekarang… Amacam UUM. Apapun perjuangan mesti diteruskan.Cikgu bangga dengan Adila… Teruskan semangat SERI TANJONG BOLEH di UUM…

  3. an nur says:

    hai cikgu..
    rindunya kat seri tanjong dan cikgu2nya..sy pon mcm dila duk kat utan.tp cikgu,kondisinya bagus dan sesuai utk belajar..sejuk,nyaman..ya seri tanjong akan terus bseri d uum ni.

  4. sky of ami says:

    thanks cikgu coz byk bantu saya dlm mncari maklumat..
    saya dari ipoh, student lower six thn ni..
    saya harap ckg blh tambah lagi note sejarah..
    coz saya rase blog ckg mudh fhm..
    THANKS SIR!!!!

  5. roslinashahri says:

    cikgu,terima kasih krn blog ini sgt membantu sy mengajar sej ker 1 di sek sy.Sy tertarik hati dgn majlis graduasi yg diadakan utk pljr pra-u di sek cg krn di sek sy blm prnh lg mengadakan mjlis seumpama itu utk pljr kami.Sy berminat utk mengetahui bgmn cara cg mengadakan mjls tersbt dan adakah baju graduasi itu ditempah sendiri atau dipimjam? Harap maklumat yang cg berikan dpt sy manfaatkan nanti. t.kasih.

  6. fastnote says:

    Penjenaman baru Tingkatan 6 membawa suasana baru di PPU SMKST. Majlis Graduasi adalah majlis ala konvokesyen yang diadakan untuk meraikan mereka yang cemerlang dalam pelajaran. Dilaksanakan selepas peperiksaan percubaan dan mereke yang melepasi 2.6 pointer, menyiapkan tugasan penulisan ilmiah dan melaksanakan sekurang-kurangnya 3 jam Khidmat Masyarakat sahaja yang layak digraduasikan. Jubah pada mulanya, disewa sahaja dan pada 2010 ini kami akan memakai jubah yang baru yang disumbangkan oleh ADUN tempatan…

    kalau ada masa singggah di pautan ini ppusmkst.wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Pages

Hits Sejak Sept. 2008

  • 3,391,051 pengunjung

Kalendar 2016

September 2008
M T W T F S S
    Oct »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
%d bloggers like this: